Acrylnagels

Nieuw bij Bella Today! 

Acrygel revolutionair product voor mooie nagels!

Acrygel is een nieuwe technologie om op een fantastische manier een mooie set nagels te zetten op de natuurlijke nagels. Deze formule staat voor hoge kwaliteit, een lange levensduur en duurzaamheid van de nagels. Dit betekent dus geen lifting of splijten van nagels. Acrygel is een dun, stevig en flexibel materiaal, perfect voor mooie nagels. Het heeft de sterke karakter van acryl en het gemak van gel. Kortom een prachtig product voor een langdurig mooi resultaat.

Acrylnagels: nagelverlenging

Nagelverlenging door middel van een sjabloon is, in tegenstelling tot een gelpolish, wel mogelijk. Om deze reden is het een goede vervanger of juist een aanvulling voor wie meer stevigheid van de nagels nodig heeft.

 

acrylnagels kiara sky dip

Acrygelnagels verwijderen

Acrygelnagels worden verwijderd door vakkundig te vijlen. Het zelf verwijderen van acrygel nagels raad ik sterk af, maak gewoon een afspraak en laat je nagels professioneel verwijderen zo voorkom je schade aan je natuurlijke nagel.  Dit is niet alleen snel maar ook vriendelijk voor je nagels: je nagels komen er onbeschadigd uit.

Mooie acrygelnagels

Kortom,  met Acrygel zul je genieten van sterkere, lichte en natuurlijke nagels die lang mooi blijven! En je hoeft er niet eens de deur voor uit! Ik kom graag naar je toe om een mooie set bij je te zetten.

Tarieven Acrylnagels

Nagelvijlen-box (eenmalig bij nieuwe klanten) € 5,00
Acrygel op natuurlijke nagel: € 40,00 (duur behandeling circa 2,5 uur)
Acrygel met verlenging: € 45,00 (duur behandeling circa 3 uur)
Nabehandeling na drie weken: € 35,00 (tot en met vijf weken)
Acrygel verwijderen: € 7,50
Toeslag Frencht Manicure: € 15,00
Toeslag French Manicure color en/of glitter: € 20,00
Toeslag nailart: € 5,00
Nagelreparatie per nagel tijdens behandeling : € 2,00
Nagelreparatie per nagel: € 12,50
Voorrijkosten nagelstyling aan huis: € 10,00

LET OP: een nagelvijlen-box wordt tot maximaal twee maanden na je laatste behandeling bewaard, daarna komt deze te vervallen.

Bekijk ook andere nagelstyling-mogelijkheden op de nagelstyling-pagina.

Informatie over Gellak nagels kan je hier vinden.