Acrylnagels

Nieuw bij Bella Today! 

Acrylnagels van Kiara Sky Acryl Dip Powder

Kiara Sky Dip Powder is een nieuwe technologie om op een fantastische manier een mooie set acrylnagels te zetten op de natuurlijke nagels. Deze dip-formule staat voor hoge kwaliteit, een lange levensduur en duurzaamheid van de nagels. Dit betekent dus geen lifting of splijten van nagels. Kiara Sky Dip Powder is een dun, stevig en flexibel materiaal, perfect voor mooie nagels. Kiara Sky Dip Powder verkleurt de natuurlijke nagel niet.

Acrylnagels: nagelverlenging

Nagelverlenging door middel van een tip is, in tegenstelling tot een gelpolish, wel mogelijk. Om deze reden is het een goede vervanger of juist een aanvulling voor wie meer stevigheid van de nagels nodig heeft.

Verschillende looks met acrylnagels: natuurlijk, french manicure of full color

Uit het Kiara Sky Powder Dip Systeem kunt je kiezen voor een natuurlijke look, een vlekkeloze French Manicure of een full color nagel.

acrylnagels kiara sky dip

Acrylnagels verwijderen

Kiara Sky Dip Powder acrylnagels worden verwijderd met aceton. Als je het zelf wilt verwijderen, kan dit door de nagels af te weken met aceton. Het is echter aan te raden om dit professioneel te laten door middel van een aceton steamer. Dit is niet alleen snel maar ook vriendelijk voor je nagels: je nagels komen er onbeschadigd uit.

Mooie acrynagels met Kiara Sky Dip Powder!

Kortom, met Kiara Sky Dip Powder zul je genieten van sterkere, lichte en natuurlijke nagels die lang mooi blijven! En je hoeft er niet eens de deur voor uit! Ik kom graag naar je toe om een mooie set bij je te zetten.

Tarieven Acrylnagels

Nagelvijlen-box (eenmalig bij nieuwe klanten) € 5,00
Kiara Sky Acryl Dip op de natuurlijke nagel Naturel  € 22,50
Kiara Sky Acryl Dip op de natuurlijke nagel met French Manicure € 25,00
Kiara Sky Acryl Dip met verlenging Naturel € 25,00
Kiara Sky Acryl Dip met verlenging French Manicure € 27,50
Kiara Sky Acryl Dip verwijderen € 7,50
Kiara Sky Acryl Dip nailart € 5,00
Toeslag gellak € 7,50
Nagelreparatie per nagel € 2,00
LET OP: een nagelvijlen-box wordt tot maximaal twee maanden na je laatste behandeling bewaard, daarna komt deze te vervallen.

Bekijk ook andere nagelstyling-mogelijkheden op de nagelstyling-pagina.

Informatie over Shellac nagels en Gellak nagels kan je hier vinden.