Nagelstyling

Nagelstyling: de beste keus voor het mooiste resultaat!

Nagelstyling is steeds populairder bij de tegenwoordige vrouw. Was het vroeger zo dat vrouwen vaak zelf hun nagels lakten, nu kiest een vrouw vaak voor professioneel verzorgde nagels. Dit vanwege het feit dat niet iedereen van nature mooie en sterke nagels heeft. Dit kan komen door de werkzaamheden die je uitvoert of het kan een natuurlijke oorzaak hebben. Denk hierbij aan zwangerschap, vitaminegebrek of slechte voeding.

Ben je op zoek naar de mooiste nagels? Bij Bella Today ben je in goede handen! Verwen jezelf eens met een heerlijke manicure.

nagelstyling-zoetermeer

Waarom nagelstyling?

Mooie, goed verzorgde nagels zijn een visitekaartje, en helpen bij het maken van een goede eerste indruk. Dit geldt voor zowel privé als zakelijke ontmoetingen. Met verzorgde handen straal je zelfverzekerdheid en professionaliteit uit.

Wat is nagelstyling?

Het werk van een nagelstyliste omvat verschillende diensten. Hierbij valt te denken aan Gellaknagels, Gelnagels of  Acrygelnagels. Manicure (verzorgen van de nagels) met handmassage behoort echter ook tot de mogelijkheden. Bella Today biedt een breed scala aan verzorgende manicure- en beautybehandelingen voor handen en nagels.

Hygiëne

In mijn salon staat hygiëne hoog in het vaandel. Zo gebruik ik voor al mijn klanten aparte nagelvijlen-boxen, daar worden de vijlen in bewaard en indien nodig vervangen. Na ieder bezoek wordt de salon gedesinfecteerd en alle borstels, bitjes van de nagelfrees en andere instrumenten worden gereinigd in een ultrasoon reinigingsmachine. Daarna worden alle materialen gedesinfecteerd en zorgvuldig bewaard om besmettingen te voorkomen. Ik werk altijd met handschoenen en een mondkapje. In mijn salon wordt gebruik gemaakt van een gecertificeerde afzuigingsinstallatie voor een schone en gefilterde lucht, voor jou en mij.

Een afspraak maken

Ik werk alleen op afspraak, deze kan je makkelijk en snel online boeken. Ik zie je graag in mijn salon aan de Dunantstraat 699 in Zoetermeer. Omdat ik graag alle aandacht aan je wil besteden, is het niet toegestaan om met meerdere mensen te komen.  Dit is een moment voor jezelf en daar mag je van genieten. Mocht je behoefte hebben aan een stiltebehandeling dan kun je dit aangeven in het opmerkingenveld als je de afspraak online boekt.

Je eerste bezoek aan mijn salon

Als je voor de eerste keer in mijn salon komt dan hou ik een kort intakegesprek met je. Ik zal je wat vragen stellen over je beroep, je gezondheid, en ook je nagels goed bekijken. Aan de hand van de intake kan ik met een goed advies komen over welk product het meest geschikt is voor jouw nagels.

Mijn merken:

In mijn salon werk ik met de volgende merken:
– Tanya Savchenko
– Lac
– Magnetic Seduction
– Cuccio
– Pronails
– Moyra
– Korneliya
– Morgan Taylor

Wil je ook mooie nagels waar je lang plezier van hebt? Maak direct een afspraak!