Shellac nagels / Gellak nagels

Bella Today biedt naast andere nagelstyling ook Shellac nagels aan!

Shellac nagels is een volledige nieuwe service. Geen vervanger van nagellak en geen vervanger van kunstnagelbehandelingen. Shellac is een nieuwe categorie. Shellac is een unieke hybride nagellak, welke je draagt als gel. Shellac is in 42 verschillende kleuren te verkrijgen en blijft gegarandeerd 2 weken lang schitterend resultaat op de nagels geven.

Shellac nagels = hybride

Shellac is een hybride technologie, dit betekend dat het een perfecte combinatie is tussen twee “onderdelen”. Shellac combineert de beste kwaliteiten van Brisa UV-gel en Colour&Effects nagellak. Zo is Shellac een hypoallergene, 3-free formule.

Wat doet Shellac?

Het overwint de welbekende nagelproblemen. Denk aan de droogtijd van de reguliere nagellak, de versleten randen van je nagels, scheuren en haken waar je overal aan blijft hangen, het frezen en vijlen om regulieren producten te verwijderen. Met Shellac nagels is dit voorgoed verleden tijd! Shellac heeft geen droogtijd omdat het binnen twee minuten wordt uitgehard onder een UV-lamp, het slijt niet en blijft dus gegarandeerd twee weken mooi, bidt extra bescherming aan je nagels waardoor er geen scheuren of haken ontstaan en het is binnen 10 min. te verwijderen door gebruik te maken van de Shellac Remover Wraps.

Shellac nagels Gellak nagels

Voor wie is Shellac?

Shellac is voor iedereen die verzorgde nagels wil hebben voor maar liefst twee weken. Shellac is volledig vijlloos. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het nagelbed beschadigd wordt door het vijlen.

De voordelen van Shellac nagels: het blijft gegarandeerd twee weken mooi

  • Shellac is hypoallergeen
  • Is aan te brengen als lak
  • Is ook geschikt voor gel en acrylnagels
  • Het draagt als een gel geen droogtijd doordat Shellac onder een UV-lamp wordt uitgehard.
  • Is te verwijderen zonder vijlen of frezen
  • Shellac is tevens geschikt voor teennagels

Bekijk voorbeelden van Shellac en Gellak nagels op de portfolio-pagina.

Prijzen Shellac nagels

Product / Prijs:
Shellac / gellak nagels: € 17,50
Shellac / gellak verwijderen: € 4,50
Nail art: € 5,00
French manicure: € 6,00
(bovenstaande prijzen zijn exclusief reiskosten en eventuele parkeerkosten)

Organiseer een party bij je thuis en geniet van hoge kortingen:
Bij 4 gasten krijgt de gastvrouw 50% korting op een behandeling naar keuze, Bij 5 gasten krijgt de gastvrouw een behandeling naar keuze gratis. (De gastvrouw mag zelf bepalen of alle gasten tegelijk aanwezig zijn of dat er een behandelschema wordt opgesteld).

Naast Shellac zijn er ook andere gellakken.

Kijk voor meer nagelstyling op de nagelstyling-pagina.