Shellac nagels / Gellak nagels

Bella Today biedt nu de mooiste Gellak nagels!

Gellak is een volledige en succesvolle service. Geen vervanger van nagellak en geen vervanger van kunstnagelbehandelingen. Gellak is een nieuwe categorie. Gellak is een unieke hybride nagellak, welke je draagt als gel. Gellak is in 42 verschillende kleuren te verkrijgen en blijft gegarandeerd 2 weken lang schitterend resultaat op de nagels geven.

Gellak nagels = hybride

Gellak is een hybride technologie, dit betekend dat het een perfecte combinatie is tussen twee “onderdelen”. Gellak combineert de beste kwaliteiten van Brisa UV-gel en Colour&Effects nagellak. Zo is Gellak een hypoallergene, 3-free formule.

Wat doet Gellak?

Het overwint de welbekende nagelproblemen. Denk aan de droogtijd van de reguliere nagellak, de versleten randen van je nagels, scheuren en haken waar je overal aan blijft hangen, het frezen en vijlen om regulieren producten te verwijderen. Met Gellak nagels is dit voorgoed verleden tijd! Gellak heeft geen droogtijd omdat het binnen twee minuten wordt uitgehard onder een UV-lamp, het slijt niet en blijft dus gegarandeerd twee weken mooi, bidt extra bescherming aan je nagels waardoor er geen scheuren of haken ontstaan en het is binnen 10 min. te verwijderen door gebruik te maken van de Gellak Remover Wraps en aceton.

Gellak nagels Zoetermeer

Voor wie is Gellak?

Gellak is voor iedereen die verzorgde nagels wil hebben voor maar liefst twee weken. Gellak is volledig vijlloos. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het nagelbed beschadigd wordt door het vijlen.

De voordelen van Gellak / Shellac nagels: het blijft gegarandeerd twee weken mooi

  • Gellak is hypoallergeen
  • Is aan te brengen als lak
  • Is ook geschikt voor gel en acrylnagels
  • Het draagt als een gel en heeft geen droogtijd doordat Gellak onder een UV-LED lamp wordt uitgehard.
  • Is te verwijderen zonder vijlen of frezen
  • Gellak is tevens geschikt voor teennagels

Bekijk voorbeelden van Gellak nagels op de portfolio-pagina. Meer informatie over gelnagels is hier te vinden.

Prijzen Gellak / Shellac nagels

Product / Prijs:
Nagelvijlen-box (eenmalig bij nieuwe klanten) € 5,00
Shellac / gellak nagels: € 17,50
Shellac / gellak verwijderen: € 4,50
Nail art: € 5,00
French manicure: € 6,00
Nagelreparatie: € 2,00
(bovenstaande prijzen zijn exclusief reiskosten en eventuele parkeerkosten)
LET OP: een nagelvijlen-box wordt tot maximaal twee maanden na je laatste behandeling bewaard, daarna komt deze te vervallen.

Organiseer een party bij je thuis en geniet van hoge kortingen:
Bij 4 gasten krijgt de gastvrouw 50% korting op een gellak behandeling naar keuze. Bij 5 gasten krijgt de gastvrouw een gellak behandeling naar keuze gratis. (De gastvrouw mag zelf bepalen of alle gasten tegelijk aanwezig zijn of dat er een behandelschema wordt opgesteld).

Kijk voor meer nagelstyling op de nagelstyling-pagina.