Avondmake-up

Avondmake-up

Of je nou een avondje uit gaat of een leuk diner in hebt met een avondmake-up zul je zeker stralen! Een avondmake-up is wat uitdagender dan een dagmake-up. Het is kleurrijker en de accenten zijn wat vrolijker, uitdagender en feestelijker. Bij een avondmake-up wordt er rekening gehouden met het licht aspect. In de avond wordt er vaak gebruik gemaakt van warm licht, daardoor zie de huid er anders uit dan op de dag. Het is dus belangrijk om de make-up anders aan te brengen.

De belangrijkste doel van een avond make-up is een opvallende en kleurrijk effect te creëren. Er wordt gebruik gemaakt van opvallende tinten. De contouren van het gezicht worden versterkt door rouge en highlighters. De ogen worden mooi aangezet met oogschaduw, oogpotlood en mascara. De lippen krijgen intense kleur, opvallend en met veel gevoel.

Voordelen van een avondmake-up:

  • Het bevordert de schoonheid van ons gezicht
  • Het laat ons mooi voelen dus is het goed voor ons zelfvertrouwen
  • Het verandert je houding, doordat je zelfvertrouwen toeneemt

Avondmake-up bij Bella Today

Een avondmake-up hoe gaat het in zijn werk?

Als je een avondmake-up geboekt hebt dan kom ik graag naar jou of naar een door jou aangewezen locatie toe. Ik heb alle materialen bij me dus je hoeft zelf niets mee te nemen. Voor dat we beginnen zet ik mijn spullen klaar. We bespreken kort wat je wensen zijn en dan krijgt je een kappersschort om en dan gaan we van start. Geniet in alle rust van deze behandeling. Ik zal altijd mijn best doen om je verwachtingen te overtreffen.

Allergieën

Wanner je een afspraak maakt kun je in het opmerkingenveld aangeven of je allergisch bent voor  een bepaalde ingrediënt en/of merk. En of je bepaalde producten niet mag gebruiken om medische redenen. Zodat we samen tot de beste oplossing komen.

Avondmake-up bij Bella Today

Mijn merken:

Tarieven:

Dienst: Tarief:
Avondmake-up € 49,50

Beschikbaarheid: Locatie is Zoetermeer, beschikbaar op alle dagen van de week, ook ‘s avonds, in heel Nederland.
Reiskosten: De eerste 5 km vanaf postcode 2713 TB zijn gratis, daarna geldt € 0,33 per km  op basis van de ANWB routeplanner.

Maak nu makkelijk en snel een afspraak!