BellyPaint

Bellypaint: Pak je kans en laat je buik omtoveren tot een echt kunstwerk!

Hoe werk het

Ben je zwanger? Wat leuk! Ben je op zoek naar iets moois om dit unieke moment in je leven vast te leggen? Kies dan voor een bellypaint door Bellatoday! Een fantastische herinnering aan je zwangerschap. Ontvangst gebeurt op een door jou aangewezen locatie. Zodra je plaats hebt genomen kunnen we beginnen!

Bellypaint cadeau geven

Natuurlijk is het leuk om voor jezelf een buikschildering te boeken maar wat ook erg leuk is, is om het cadeau te geven! Verras een aanstaande moeder met dit prachtige cadeau en laat haar stralen!

Een buikschildering cadeau geven kan bijvoorbeeld tijdens een babyshower! Je kan het natuurlijk ook in de vorm van een waardebon aan de aanstaande moeder cadeau geven zodat zij zelf bepaalt waar en wanneer ze het wil laten doen. Een waardebon voor een onvergetelijke ervaring.

Het beste moment tijdens de zwangerschap voor een buikschildering is rond de 30-35 weken.

Tips en ideeën voor een bellypaint

Iedereen heeft een andere smaak, en komt met verschillende ideeën als het gaat om inspiratie. Zo is het ook met BellyPaint. Ik zorg dat ik een aantal tekeningen mee neem waar je uit kan kiezen. Heb je zelf een plaatje die je op je buik geschilderd wilt hebben, dan is dat natuurlijk geen probleem. (let op : ik schilder alleen strip of cartoon-personages, zoals Disney, Nederlandse figuurtjes zoals Woezel en Pip, maar ook Winnie de Poeh en dergelijke. Ik schilder dus geen levensechte baby’s of echofotos e.d.)

Ik werk uitsluitend met professionele materialen op waterbasis (van het merk Grimas) die niet schadelijk zijn voor jou of jouw baby. Grimas-materiaal op waterbasis is dus veilig en kan makkelijk met babyshapoo weg worden gewassen.

Tarieven

Tarief voor bellypaint : Euro 60,- exclusief eventuele reis en parkeer-kosten. Het schilderen van een bellypaint duurt ongeveer twee uur, van start tot eindresultaat.

Bekijk hier het portfolio van Bella Today.

Bellypaint

bellypaint

Neem contact op

3 + 15 =