Hoe hou ik mijn nagels mooi tijdens de Coronacrisis?

Hoe hou ik mijn nagels mooi tijdens de Coronacrisis?

HOE HOU IK MIJN NAGELS MOOI TIJDENS DE CORONACRISIS?

De wereld staat op zijn kop door het coronavirus. Het RIVM heeft per 23 maart besloten dat alle contactberoepen zoals nagelstudios hun deuren per direct moesten sluiten. Een voorzorgsmaatregel die gevolgd moet worden in de strijd tegen het coronavirus.

Door het feit dat tot 28 april de nagelstudio dicht moet blijven heb ik nog wat handige tips om je nagels goed te verzorgen tot we weer een afspraak kunnen inplannen.

TIP 1 Hoe hou ik mijn nagels mooi tijdens de coronacrisis

Hou je nagels zo kort mogelijk, het maakt niet uit of je gel, acrygel of gellak hebt. De tijd die je moet overbruggen is veel te lang. Normaal bij de productapplicatie plaats ik een bolling op je nagel, dit biedt extra stevigheid voor je nagels. Door de uitgroei komt deze bolling steeds dichter bij de vrije rand (witte rand van je nagel). Door deze verschuiving komt de bolling en dus ook “gewicht” verkeerd terecht. Dit kan dus milde tot serieuze gevolgen hebben.

Gebruik altijd een vijl en nooit een nagelknipper voor het inkorten van je nagels, dit kan je kunstproduct doen breken, en met gebroken of loskomende nagels tot gevolg.

TIP 2

Gebruik nagelserum als je klaar ben met je nagels in model vijlen. Het serum breng je aan op je natuurlijke nagel om deze te voeden en te versterken.

TIP 3

Gebruik dagelijks Vitamina Cuticle Oil, masseer deze zachtjes op je nagelriemen. Het beste is om twee keer per dag gebruik te maken van een nagelriemolie om je nagelriemen en je nagels in goede conditie te  houden.

Ik adviseer het inkorten van je nagels om de drie a vier dagen. Dit is de beste manier om je nagels te onderhouden in deze uitzonderlijke periode.

Benieuwd hoe je je handen kunt verzorgen? Lees dan mijn Hoe verzorg ik mijn handen tijdens de Coronacrisis?

 

Pas goed op jezelf en ik zie je binnenkort graag terug in mijn salon.

 

Veel liefs Katia