Nagelriemolie is een echte "must-have"!

Nagelriemolie is een echte "must-have"!

De meeste van ons besteden iedere dag wat tijd aan hun uiterlijk. Denk hierbij bv aan het stijlen van het haar, het aanbrengen van make-up en het uitzoeken naar een leuke outfit. Daar horen natuurlijk mooie verzorgde handen ook bij.

Handen zijn ook  een deel van je visitekaartje, zeker in representatieve beroepen. Daarom nemen mannen en vrouwen steeds vaker de tijd om de handen te laten verzorgen door een nagelstyliste. Het kan zijn voor een heerlijke manicure, een ontspannende handmassage en natuurlijk ook  voor het verlengen van de natuurlijke nagel.

Je moet je wel bedenken dat onze handen en onze nagels heel wat te verduren krijgen gedurende de dag. Weers omstandigheden spelen een grote rol maar ook hoe we onze handen gebruiken is zeer belangrijk. Bijvoorbeeld als je gewend bent om veel met je vingertoppen te doen, dan krijgen hierbij je nagels heel wat te verduren. Je kan je nagels gemakkelijk kapot stoten en of scheuren. Maar ook door slechte hygiëne kunnen bacteriën  en schimmels veel schade veroorzaken aan de huid en nagels.

Daarom is het tijd om wat extra aandacht te schenken aan onze handen!

Of je nu een natuurlijke nagel hebt of een kunstnagel, je nagelconditie kan je altijd verbeteren. Gezond en gevarieerd eten is natuurlijk heel belangrijk maar om mijn nagels van binnen uit wat extra boost te geven neem ik een voedingssupplement in  van Swisse https://www.swisse.nl/nl-nl/producten/swisse-ultiplus-haar-huid-nagels

Maar je kan nog veel meer doen. Hou je nagels gezond door ze goed schoon te houden. Met een zachte nagelborsteltje kun je zorgvuldig maar zeker niet te grondig de onderkant van je nagels schoonmaken. Ga nooit met een scherp voorwerp onder je nagels langs maar maak liever gebruik van badje waar je het vuil los kan laten weken. Hiervoor zijn er ook speciale bruistabletten op de markt. Of vraag mij erna.  Waarom zeg ik dat, omdat je door te hard poetsen of met behulp van scherpe voorwerken, je makkelijk de aanhechting van je nagel en de huid kan beschadigen, met als gevolg dat bacteriën  een weg naar binnen vinden waar ze veel schade kunnen veroorzaken.

Na het zorgvuldig reinigen is het zeker aan te raden om gebruik te maken van een nagelriemolie. Deze kan je ook voor de onderkant van de nagel gebruiken om uitdroging te voorkomen. Zeker als je een kunstnagel hebt is dit zeer aan te raden.  Bij het dragen van kunstsystemen op de nagels zal de nagel altijd iets uitdrogen, deze kan dan aan de onderkant gaan omkrullen waardoor je gel of acryl los zal laten.

Cuticule oil (nagelriemolie) is dus een echte must have! Het behoud je nagel in top conditie en jij kan langer genieten van je mooie verzorgde handen. Cuticule oil heb je in vele variaties, en prijs klasse, en geuren. Kies wat jij lekker vind en breng iedere dag en klein druppel olie op iedere nagel en masseer het goed in. Neem zowel je nagelriemen als de onderkant van je nagel mee en je zult merken dat je nagels er mooier en gezonder uit gaan zien.

Alle producten die je nodig hebt voor het je nagelverzorging zijn bij Bella Today verkrijgbaar.