Hoe verzorg ik mijn handen tijdens de Coronacrisis?

Hoe verzorg ik mijn handen tijdens de Coronacrisis?

Hoe verzorg ik mijn handen tijdens de Coronacrisis?

VERZORGINGSTIPS:Door het vele handenwassen krijgt de huid heel wat te verduren. Je huid wordt droog en verliest elasticiteit. Ik heb een plan bedacht om je huid weer in goede conditie te brengen.

TIP 1 voor het verzorgen van je handen tijdens de Coronacrisis

Was je handen met Gentle hand soap. Gentle Hand Soap werkt antibacterieel en houdt vocht vast dankzij de toevoeging van melkzuur. De natuurlijke glycerine zorgt voor een gehydrateerd resultaat.

TIP 2

Breng wat Deep Defense Hand Serum aan op je huid. Dankzij een pittige cocktail van actieve bestanddelen wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd en wordt vocht beter vastgehouden. Hierdoor kan de huid zich herstellen, met zachte soepele handen als resultaat.

  • Het serum zit boordevol antioxidanten om vrije radicalen te neutraliseren en om zelfs de antioxidantenreserves van de huid aan te vullen.
  • De anti-pollutiefilter voorkomt dat onzuiverheden de huid binnendringen. Zelfs de kleine deeltjes afkomstig van uitlaatgassen worden tegengehouden door het serum.

TIP 3

Breng de anti-age Lightweight hand cream aan. Je handen zijn optimaal gehydrateerd en voelen niet vet aan. Toch is hydratatie alleen niet voldoende. De huid wordt dankzij deze handcrème beschermd tegen luchtvervuiling en de antioxidanten geven vrije radicalen (agressieve stoffen die schade kunnen veroorzaken aan cellen en weefsel) geen kans! Bovendien ruikt deze handcrème heerlijk zacht 😊

Benieuwd hoe je je nagels kunt verzorgen? Lees dan mijn Hoe hou ik mijn nagels mooi tijdens de Coronacrisis?

Zorg goed voor jezelf en natuurlijk je handen en als de salon weer open gaat dan zie ik je graag terug.

Veel liefs Katia