Schitterende bruidsmake-up voor je trouwdag

Schitterende bruidsmake-up voor je trouwdag

Op je trouwdag wil je er natuurlijk schitterend uitzien en daar hoort een prachtige bruidsmake-up bij.
Of dat nu met een nude make-up is of zwarte smokey eyes. Het belangrijkste is dat je make-up de hele dag mooi blijft zitten.

Ik kom graag bij je langs voor een proefsessie, echter kan het natuurlijk ook gewoon op een andere door jou gekozen plek. Met mijn expertise en jouw specifieke wensen komen we tot een prachtig resultaat voor de mooiste dag van je leven!

bruidsmake-up

De proefsessie:

Tijdens een kort intakegesprek maak ik een inventarisatie van jouw wensen, de kleur van je bruidskleding, het model, en natuurlijk de kleuren. Daarna beginnen we met de bruidsmake-up. Ik probeer altijd verschillende make-up-varianten zodat er geen twijfel mogelijk is over de make-up die jij kiest: deze moet jou echt doen stralen.

De trouwdag:

Op de trouwdag kom ik graag naar jou toe om ervoor te zorgen dat je er stralend uit ziet. Vanzelfsprekend is het ook een optie om de bruidsmake-up en kapsels van je gasten te verzorgen. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Het is daarnaast mogelijk om op de trouwdag een touch-up te boeken, voor bijvoorbeeld het bijwerken van de make-up en haarstyling voordat het feest begint.

Afhankelijk van jouw wensen ben ik te boeken voor een hele dag of voor verschillende dagen. Vaak gaan trouwerijen in verschillende culturen gepaard met verschillende jurken. Ik zorg er graag voor, dat je bij iedere kledingwissel ook een prachtig bijpassende make-up hebt, zodat je man/vrouw en gasten keer op keer versteld zullen staan van jouw schoonheid.

bruidsmake-up

De bruidsarrangementen voor bruidsmake-up:

Bruidsmake-up arrangement “Sienna”
2-3 uur proefsessie – do’s and don’ts – bruidsmake-up op de trouwdag – € 165,00

Bruidshaarstyling arrangement “Sevilla
2-3 uur proefsessie – do’s and don’ts – bruidshaarstyling op de trouwdag – € 165,00

95% kiest voor dit pakket
Bruidsmake-up en haarstyling compleet arrangement “Paris
Circa 4 uur proefsessie make-up en haarstyling – do’s and don’ts – bruidsmake-up en haarstyling op de trouwdag – € 322,50

All-in Luxury  arrangementVerona
Circa 4 uur proefsessie make-up en haarstyling – do’s and don’ts – bruidsmake-up en haarstyling op de trouwdag – touch-up make-up en haar – € 375,00

(bovenstaande prijzen zijn exclusief reis- en eventuele parkeerkosten)

Allergieën

Wanner je een afspraak maakt kun je in het opmerkingenveld aangeven of je allergisch bent voor een bepaalde ingrediënt en/of merk. En of je bepaalde producten niet mag gebruiken om medische redenen. Zodat we samen tot de beste oplossing komen.

Mijn merken:

BRUIDSMAKE-UP / HUWELIJKSVISAGIE TARIEVEN

Dienst: Tarief:
Proefsessie bruidsmake-up € 85,00
Bruidsmake-up op de trouwdag € 85,00
Touch-up make-up  € 55,00
Make-up bruidsmeisjes, familie, gasten € 50,00 p.p.*
Touch-up make-up bruidsmeisjes, familie, gasten € 45,00 p.p.*

(bovenstaande prijzen zijn exclusief reis- en eventuele parkeerkosten)

*  Deze prijzen gelden alleen bij het boeken van een bruidsarrangement of  bruidsmake-up.

Beschikbaarheid: Locatie is Zoetermeer, beschikbaar op alle dagen van de week, ook ‘s avonds, in heel Nederland.
Reiskosten: De eerste 5 km vanaf postcode 2713 TB zijn gratis, daarna geldt € 0,33 per km  op basis van de ANWB routeplanner.