Dagmake-up

DAGMAKE-UP

Make-up heeft een belangrijke plek genomen in onze dagelijkse routines. Dat komt omdat we veel waarde hechten aan uiterlijk verzorging. Soms is het zelf noodzakelijk om iets meer je best te doen als je bijvoorbeeld een bepaalde boodschap aan iemand wilt overdragen. Denk hierbij aan presentatie die je moet geven, een belangrijke bijeenkomst die je hebt, misschien wel een belangrijke sollicitatie gesprek.

Een Dagmake-up heeft als doel jouw mooie gezichtskenmerken te benadrukken op een natuurlijke wijze. Het gaat erom een frisse en verzorgde indruk te wekken op een subtiele en lichte manier. Kenmerkend voor een dagmake-up zijn de zachte natuurlijke tinten waarbij de ogen en mond niet te sterk geaccentueerd worden. Het gebruik van matte tinten is erg belangrijk.

Naturel dagmake-up bij Bella Today

Voordelen van een dagmake-up:

  • Het bevordert de schoonheid van ons gezicht
  • Het biedt de huid bescherming doordat de meeste producten tegenwoordig een zonfilter hebben
  • Het laat ons mooi voelen dus is het goed voor ons zelfvertrouwen
  • Het verandert je houding, doordat je zelfvertrouwen toeneemt

Een dagmake-up hoe gaat het in zijn werk?

Als je een dagmake-up geboekt hebt dan kom ik graag naar jou of naar een door jou aangewezen locatie toe. Ik heb alle materialen bij me dus je hoeft zelf niets mee te nemen. Voor dat we beginnen zet ik mijn spullen klaar. We bespreken kort wat je wensen zijn en dan krijgt je een kappersschort om en dan gaan we van start. Geniet in alle rust van deze behandeling. Ik zal altijd mijn best doen om je verwachtingen te overtreffen.

Dagmake-up bij Bella Today

Allergieën

Wanner je een afspraak maakt kun je in het opmerkingenveld aangeven of je allergisch bent voor een bepaalde ingrediënt en/of merk. En of je bepaalde producten niet mag gebruiken om medische redenen. Zodat we samen tot de beste oplossing komen.

Mijn merken:

Tarieven:

Dienst: Tarief:
Dagmake-up € 49,50

Beschikbaarheid: Locatie is Zoetermeer, beschikbaar op alle dagen van de week, ook ‘s avonds, in heel Nederland.
Reiskosten: De eerste 5 km vanaf postcode 2713 TB zijn gratis, daarna geldt € 0,33 per km  op basis van de ANWB routeplanner.

Maak nu makkelijk en snel een afspraak!