Glamourmake-up

Glamourmake-up

Glamourmake-up het woord glamour verraad het eigenlijk al een beetje, glamour staat voor betoverende schoonheid, voor overdadige versiering, voor glitter en glans. Het is echt voor die speciale dagen dat de make-up lekker over de top mag. Nep wimpers, glitters, highlighters… alles mag uit de kast. Het moet feestelijk, vrolijk en toch ook sexy zijn.

Glamourmake-up past bij gelegenheden als een gala avond, een première, Oud & Nieuw, en in sommige culturen is het zelf een must bij verlovingen en bruiloften. Kortom Glamourmake-up is voor feestelijk gelegenheden! Je wilt ermee gezien worden!

Voordelen van een avondmake-up:

  • Het bevordert de schoonheid van ons gezicht
  • Het laat ons mooi voelen dus is het goed voor ons zelfvertrouwen
  • Het verandert je houding, doordat je zelfvertrouwen toeneemt

Glamourmake-up en haarstyling door Bella Today

Een glamourmake-up, hoe gaat dat in zijn werk?

Als je een glamourmake-up geboekt hebt dan kom ik graag naar jou of naar een door jou aangewezen locatie toe. Ik heb alle materialen bij me dus je hoeft zelf niets mee te nemen met uitzondering van nepwimpers. Voor dat we beginnen zet ik mijn spullen klaar. We bespreken kort wat je wensen zijn en dan krijgt je een kappersschort om en dan gaan we van start. Geniet in alle rust van deze behandeling. Ik zal altijd mijn best doen om je verwachtingen te overtreffen.

Allergieën

Wanner je een afspraak maakt kun je in het opmerkingenveld aangeven of je allergisch bent voor een bepaalde ingrediënt en/of merk. En of je bepaalde producten niet mag gebruiken om medische redenen. Zodat we samen tot de beste oplossing komen.

Mijn merken:

Tarieven:

Dienst: Tarief:
Glamourmake-up € 65,50

Beschikbaarheid: Locatie is Zoetermeer, beschikbaar op alle dagen van de week, ook ‘s avonds, in heel Nederland.
Reiskosten: De eerste 5 km vanaf postcode 2713 TB zijn gratis, daarna geldt € 0,33 per km  op basis van de ANWB routeplanner.

Maak nu makkelijk en snel een afspraak!