Een mooi bruidskapsel voor je trouwdag

Een mooi bruidskapsel voor je trouwdag

Op je trouwdag wil je er natuurlijk schitterend uitzien en daar hoort een prachtige bruidskapsel bij.
Of het nu een romantisch kapsel, een strak opgestoken kapsel of een loshangend kapsel is. Het belangrijkste is dat je bruidskapsel de hele dag mooi blijft zitten.

Ik kom graag bij je langs voor een proefsessie, echter kan het natuurlijk ook gewoon op een andere door jou gekozen locatie. Met mijn expertise en jouw specifieke wensen komen we tot een prachtig resultaat voor de mooiste dag van je leven!

bruidskapsel bruidshaarstlying door Bella Today

De proefsessie: 

Tijdens een kort intakegesprek maak ik een inventarisatie van jouw wensen, de kleur van je bruidskleding, en natuurlijk de accessoires. Daarna beginnen we met het bruidskapsel. Tijdens de proefsessie geef ik je graag advies over welk kapsel het best bij jou past. Ik kijk graag naar het type haar, de haardikte, de haarlengte en natuurlijk ook naar de gezichtsvorm. Aan de hand hiervan kan ik in kaart brengen wat de mogelijkheden zijn om zo het mooiste bruidskapsel te maken dat jou echt doet stralen. Bij een proefsessie is het ook mogelijk een proefmakeup bij te boeken.

Voorbeelden bruidskapsel door Bella Today

De trouwdag:

Op de trouwdag kom ik graag naar jou toe om ervoor te zorgen dat je er stralend uit komt te zien. Vanzelfsprekend is het ook een optie om de make-up en kapsels van je gasten te verzorgen, vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Daarnaast is het ook mogelijk om op de trouwdag een touch-up te boeken, voor bijvoorbeeld het bijwerken van de make-up en haarstyling voordat het feest begint.

Afhankelijk van jouw wensen ben ik te boeken voor een hele dag of voor meerdere dagen. Vaak gaan trouwerijen in verschillende culturen gepaard met verschillende jurken. Ik zorg er graag voor dat je bij iedere kledingwissel ook een prachtig bijpassend bruidskapsel hebt, zodat je man/vrouw en gasten keer op keer versteld zullen staan van jouw schoonheid.

De bruidsarrangementen voor bruidskapsel en make-up:

Bruidsmake-up arrangement “Sienna”
2-3 uur proefsessie – do’s and don’ts – bruidsmake-up op de trouwdag – € 165,00

Bruidshaarstyling arrangement “Sevilla
2-3 uur proefsessie – do’s and don’ts – bruidshaarstyling op de trouwdag – € 165,00

95% kiest voor dit pakket
Bruidsmake-up en haarstyling compleet arrangement “Paris
Circa 4 uur proefsessie make-up en haarstyling – do’s and don’ts – bruidsmake-up en haarstyling op de trouwdag – € 322,50

All-in Luxury  arrangementVerona
Circa 4 uur proefsessie make-up en haarstyling – do’s and don’ts – bruidsmake-up en haarstyling op de trouwdag – touch-up make-up en haar – € 375,00

(bovenstaande prijzen zijn exclusief reis- en eventuele parkeerkosten)

Allergieën

Wanner je een afspraak maakt kun je in het opmerkingenveld aangeven of je allergisch bent voor een bepaalde ingrediënt en/of merk. En of je bepaalde producten niet mag gebruiken om medische redenen. Zodat we samen tot de beste oplossing komen.

Mijn merken:

BRUIDSMAKE-UP / HUWELIJKSVISAGIE TARIEVEN

Dienst: Tarief:
Proefsessie bruidskapsel € 85,00
Bruidskapsel op de trouwdag € 85,00
Touch-up bruidskapsel € 55,00
Haarstyling bruidsmeisjes, familie, gasten € 40,00 p.p.*
Touch-up haarstyling bruidsmeisjes, familie, gasten € 35,00 p.p.*

(bovenstaande prijzen zijn exclusief reis- en eventuele parkeerkosten)

*  Deze prijzen gelden alleen bij het boeken van een bruidsarrangement of  bruidsmake-up.

Beschikbaarheid: Locatie is Zoetermeer, beschikbaar op alle dagen van de week, ook ‘s avonds, in heel Nederland.
Reiskosten: De eerste 5 km vanaf postcode 2713 TB zijn gratis, daarna geldt € 0,33 per km  op basis van de ANWB routeplanner.