Nagelbijten behandeling

Nagelbijten behandeling

De meeste nagelbijters schamen zich diep voor hun afgekloven vingers. Met een nagelbijten behandeling zien de verafschuwde handen er ineens toonbaar uit. Gelukkig  kunnen kunstnagels op alle nagels aangebracht worden, hoe kort deze ook zijn! Met uitzondering van een ontstoken nagelbed. Lees hier meer over de manieren om van nagelbijten af te komen.

Wennen aan de nieuwe situatie

Omdat nagelbijters gewend zijn alles met hun vingertoppen te doen, zal dit er voor zorgen dat aanvankelijk de nagels veel gestoten zullen worden. Als de kunstnagels te lang zijn dan zullen ze sneller breken of beschadigd raken. Om deze redenen zet ik bij een nagelbijter nooit gelijk lange nagels, ook als dat de wens van mijn klant. Hij / zij moet wennen aan de nieuwe situatie, en zal zich in moeten zetten om te stoppen met nagelbijten.

Samen werken aan mooie nagels

De belangrijkste taak voor jou is het afleren van nagelbijten. En bij de meeste lukt het ook, want met een harde gel of acryl voelt het nagelbijten anders aan. Op het moment dat je onbewust de vinger naar je mond brengt en je eerste “bijt” neemt, word je je bewust van de kunstnagel. Dit is een bepaald soort geheugensteuntje… niet bijten dus.
Samen komen we vast tot een prachtig resultaat. Ik zeg altijd: de aanhouder wint! Misschien moet je wat vaker terugkomen, maar uit eindelijk zul je leren van je nagels af te blijven.

Nagelbijten brengt gezondheidsrisico’s met zich mee

Je handen komen in aanraking met honderden dingen per dag, door het nagelbijten komen allerlei bacteriën en ziektekiemen in je mond. Alle risico’s op een rijtje:

 • Slechte adem
 • Infecties aan de nagelriemen
 • Scheefgroeiende nagels
 • Traumanagels
 • Schimmelinfecties aan de nagel
 • Gebitsproblemen
 • Tandvleesproblemen

De nagelbijten behandeling in het kort:

 1. Handen worden gedesinfecteerd
 2. De natuurlijke nagel wordt in model gevijld en dof gemaakt
 3. De nagelriemen worden verzorgd
 4. De nagel wordt stofvrij gemaakt en ontvet
 5. De gel of acryl wordt aangebracht
 6. Nagels wordt in model gevijld
 7. Nagels worden afgelakt (indien gewenst)
 8. Nagelriemen worden verzorgd met een voedende nagelriem-olie
 9. Handen worden verzorgd met een voedende handcrème

De nabehandeling:

Een nagelbijters-behandeling kost in het begin wat meer tijd. Want hoe korter de nagels, hoe sneller we een afspraak moeten maken voor een nabehandeling. In veel gevallen al binnen een week. Het kan misschien wel snel lijken, maar door het nagelbijten worden de nagels gestimuleerd om te groeien. Dit zorgt ervoor dat je snel een nieuw behandeling nodig hebt.

Maak gerust een afspraak, dan maken we samen een plan om ervoor te zorgen dat je weer zo snel mogelijk mooie, gezonde nagels krijgt. Een nagelbijters-behandeling is aan te raden bij zowel vrouwen als bij mannen.

TARIEVEN

Dienst: Tarief:
Nagelvijlenbox (eenmalig bij nieuwe klanten) € 5,00
Eerste behandeling  met intake € 60,00     (duur behandeling circa 180 minuten)      
Nabehandeling € 50,00     (duur behandeling circa 120 minuten)

 

Maak nu makkelijk en snel een online afspraak!