Nagelstyling

Nagelstyling: de beste keus voor het mooiste resultaat!

Nagelstyling is steeds populairder bij de tegenwoordige vrouw. Was het vroeger zo dat vrouwen vaak zelf hun nagels lakten, nu kiest een vrouw vaak voor professioneel verzorgde nagels. Dit vanwege het feit dat niet iedereen van nature mooie en sterke nagels heeft. Dit kan komen door de werkzaamheden die je uitvoert of het kan een natuurlijke oorzaak hebben. Denk hierbij aan zwangerschap, vitaminegebrek of slechte voeding.

Ben je op zoek naar de mooiste nagels? Bij Bella Today ben je in goede handen! Verwen jezelf eens met een heerlijke manicure.

nagelstyling-zoetermeer

Waarom nagelstyling?

Mooie, goed verzorgde nagels zijn een visitekaartje, en helpen bij het maken van een goede eerste indruk. Dit geldt voor zowel privé als zakelijke ontmoetingen. Met verzorgde handen straal je zelfverzekerdheid en professionaliteit uit.

Wat is nagelstyling?

Het werk van een nagelstyliste omvat verschillende diensten. Hierbij valt te denken aan Gellak nagels of acrygelnagels. Een manicure (verzorgen van de nagels) met handmassage behoort ook tot de mogelijkheden.

Nagelbijters

De meeste nagelbijters schamen zich diep voor hun afgekloven vingers. Met een behandeling zien de verafschuwde handen er ineens toonbaar uit. Gelukkig  kunnen kunstnagels op alle nagels aangebracht worden, hoe kort deze ook zijn! Met uitzondering van een ontstoken nagelbed. Omdat nagelbijters gewend zijn alles met hun vingertoppen te doen, zal dit er voor zorgen dat aanvankelijk de nagels veel gestoten zullen worden. Als de kunstnagels te lang zijn dan zullen ze sneller breken of beschadigd raken.

Om deze redenen zet ik bij een nagelbijter nooit gelijk lange nagels, ook als dat de wens van mijn klant is doe ik dat niet. Hij of zij moet wennen aan de nieuwe situatie, en zal zich in moeten zetten om te stoppen met nagelbijten. Maar samen komen we vast tot een prachtig resultaat. Een nagelbijters-behandeling kost in begin veel tijd. Want hoe korter de nagels, hoe sneller we een afspraak moeten maken voor een opvulbehandeling. In veel gevallen al binnen een week. Het kan misschien wel snel lijken, maar door het nagelbijten worden de nagels gestimuleerd om te groeien. Dit zorgt ervoor dat je snel een nieuw behandeling nodig hebt. Maak gerust een afspraak, dan maken we samen een plan om ervoor te zorgen dat je weer zo snel mogelijk mooie gezonde nagels krijgt. Een nagelbijters-behandeling is aan te raden bij zowel vrouwen als bij mannen.

Klik hieronder op een van de foto’s om naar de aparte pagina’s voor Gellak nagels of Acrygel te gaan.Acrygelnagels

Gellak Nagels