Over

Over mij

In 2009 ben ik heel enthousiast begonnen aan mijn opleiding allround nagelstyling, visagie en haarstyling bij verschillende professionele instellingen. Ik had direct een klik! Ik wist het zeker: hier moest ik mee doorgaan.

Ik begon voor mezelf als freelance visagiste nagel- en haarstyliste. In de loop der jaren heb ik naast commerciële opdrachten ook veel particuliere opdrachten uitgevoerd. Daardoor heb ik veel kennis en ervaring op verschillende vlakken opgedaan. Gelukkig is de beauty branche constant in beweging, daardoor raak je nooit uitgeleerd. Ik leer regelmatig nieuwe technieken en producten kennen.

Make-up Nagelstudio over bella todayIk sta voor betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit en 100% klanttevredenheid. Betrouwbaarheid is essentieel voor een goede relatie tussen jou en mij, je moet er natuurlijk van uit kunnen gaan dat alle afspraken nagekomen worden. Ik kijk altijd kritisch naar mijn werk zodat ik de kwaliteit kan blijven waarborgen. Flexibiliteit is essentieel in mijn vak, ik denk altijd met je mee zodat we er samen iets mooi van kunnen maken. Waar ik voor sta? Simpel! 100% klanttevredenheid, ik zal altijd mijn best doen om je verwachtingen te overtreffen 🙂

Mijn diensten

In de loop der jaren heb ik mijn dienstenpakket weten uit te breiden en daar ben ik trots op! Ik verzorg bruidsmake-up en ook bruidshaarstyling aan huis. Goed luisteren is hierbij essentieel: ik moet natuurlijk jouw wensen vertalen in de make-up en haarstyling van jouw dromen. Van romantisch tot stoer, niks is mij te gek.

Ik geef je ook advies zodat de make-up en haarstyling matchen met jouw prachtige outfit. Naast haarstyling en make-up verzorg ik ook nagelstyling. Als je een feestje hebt of je wilt een gezellige dag met je vriendinnen dan geef ik ook gezellige make-up workshops.

Ik heb ook veel ervaring opgedaan in zwangerschapsvisagie en bellypaint aan huis. Babyshowers en zwangerschap-fotoshoots zijn haast niet meer weg te denken. En wat is er leuker dan verrast te worden met een prachtige fotoreportage of een kleurrijke bellypaint? De zwangerschap is een bijzondere periode in het leven van een vrouw en dat is het vieren waard.

Waar ben ik werkzaam? Als visagiste, haarstyliste en nagelstyliste werk ik vanuit Zoetermeer in Zuid-Holland. Bruidsmake-up, bruidskapsels verzorg ik aan huis of op locatie, zodat jij lekker relaxt kan genieten. Ik werk al visagiste o.a. In: Zoetermeer, Den Haag, Gouda, Reeuwijk, Stolwijk, Waddinxveen, Bleiswijk, Nootdorp, Voorburg, Ter Aar, Hazerswoude-Dorp, Moerkapelle, Zevenhuizen, Nesselande, Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Woerden, Utrecht, Amsterdam, Leiden, Montfoort, Oudewater, Alphen aan de Rijn, Leidschendam, Pijnacker, Delft, Boskoop en meer. Buiten de hierboven genoemde plaatsten werk ik ook door heel Nederland en zelfs in het buitenland. Bij een reistijd langer dan 90min. geldt een toeslag van € 20,00 per uur.

Mijn ervaring

Fotografen met wie ik heb gewerkt: Robbert Beck, Michel Mulder, Chris Schippers, Ralph Lemarechal, Peter Orre, Karen Voshol, Evelien Beeldenaar, Andreas von Imhof, Guido Bosland, Wim van der Stelt, Rob Berbee, F. Mollers, Simon de Bruin, Pieter Warnars, Gezinus Hagedoorn, Evelinge Kooijman, Leen de Knikker, Adrie Hulsbos, Eric Geleen, Marco Mooiekind, Konstantin Kipa, Sjaak Hoogendoorn, Richard Hoogendijk, Wouter van Straten, Ton van Liempd.

Film, Tv, Theater en overige: acteur Joop Postma, acteur Casper van Bohemen, acteur Fouad Berabbou, acteur Bas Muijs, zanger en presentator Jim Bakkum, actrice Bettina Holwerda, Filmmaker Wouter Brokx, RTV West, Filmmaker Nijenhuis & de Lavita, danser Alessandro Pierotti, zanger Johnny Ramos, regisseuse Sandra de Lange, regisseur Amin Daci, model Valeria Vergunova, Filmmaker Hugo van der Meer, styliste Grazziella Ferraro, creative director Anne Kraak, acteur Anwar Lachman, creative director Boris Claasen, actrice Irene de Gussem, Filmmaker Rober Monster, actrice Madelon Schoenmaker.

Contact

Je kan via de contactpagina contact met mij opnemen! Of direct een afspraak maken!

Privacy

Als klant van Bella Today weet je dat je gegevens bij ons bekend zijn. Mocht je graag willen dat wij je gegevens verwijderen uit onze data dan kun je een e-mail sturen aan katia@bellatoday.nl o.v.v. je e-mailadres. Wij zullen dan de gegevens voor zover mogelijk verwijderen. Gegevens waarvan Bella Today wettelijk is verplicht deze voor een periode te bewaren worden na die periode verwijderd.