Visagie

Visagie

Visagie en make-up zijn heel populair tegenwoordig, dat komt omdat we er de hele dag onbewust mee te maken hebben. Op tv in bladen en zelfs op internet komen we make-up en visagie tegen. Of het nou gaat om verkoop ervan of simpel wat tips en tricks voor het aanbrengen… MAKE-UP IS HOT! Zie maar al die tutorials die gemaakt worden, de ene is nog extravaganter dan de ander. Het is bijna een levensbehoefte voor de moderne vrouw geworden.

Maar om er echt stralender uit te zien is het belangrijk dat je wat kennis opdoet over de producten. Deze kennis heb je nodig om je mooie kanten van je gezicht te laten stralen en de minder mooie kanten te camoufleren.

Soms is de hulp van een visagiste nodig. Denk bij voorbeeld op je trouwdag of op een belangrijke feestdag. Op deze dagen is het fijn om lekker achterover te zitten en jezelf te laten opmaken. Geen stress maat totale rust.

bella-today-visagie-haarstyling-nagelstyling

 

Visagie technieken

Je kunt je voorstellen dat elke make-up soort een eigen techniek kent. Bijvoorbeeld en dag make-up wordt anders aangebracht dan make-up voor toneel. Dit heeft te maken met het doel wat je wilt bereiken met de make-up die je aanbrengt. Als visagiste heb ik de verschillende technieken geleerd en ik pas deze al ruim 11 jaar toe. En natuurlijk hou ik de nieuwe trends bij zodat je er altijd op je mooist uit zal zien.

Mijn visagie diensten op een rij:

  • Dag / naturel make-up
  • Avond make-up
  • Glamour make-up
  • Bruids make-up
  • Make-up voor fotoshoot
  • Make-up voor film
  • Theather make-up
  • Bellypaint

Voor visagie hoef je de deur niet uit!

Vandaag de dag is het gebruikelijk om gebruik te maken van de diensten van een visagiste. Want je hoeft de deur er niet voor uit. Wanneer je een afspraak maakt dan kom ik naar een door jou gekozen locatie. Het kan soms voorkomen dat de make-up nog geheim moet blijven, denk hierbij aan een proefsessie voor een bruidsmake-up. In dat geval is er nog een mogelijkheid om bij mij thuis af te spreken.

Mijn merken:

 

Maak nu gemakkelijk en snel een afspraak!