Workshops

 

Standaard Workshop

Duur: circa 4 uur
Materiaal: aanwezig
Aantal deelnemers: vanaf 4 personen
Prijs per persoon: 54,99 eur exclusief reiskosten
Locatie: bij mij thuis of een door jou aangewezen locatie

Inhoud workshop: ook altijd het geheim achter een perfecte huid, een stralende tint en een onberispelijke make-up willen weten, tijdens de workshop leer ik je graag alles over hoe je jouw schoonheid het beste tot zijn recht laat komen.


Uitgebreide Workshop

Duur: circa 6 uur
Materiaal: aanwezig
Aantal deelnemers: vanaf 4 personen
Fotograaf: aanwezig
Prijs per persoon: 65,99 eur exclusief reiskosten
Locatie: bij mij thuis of een door jou aangewezen locatie

Inhoud workshop: Leer het geheim achter een perfecte huid, een stralende tint en een onberispelijke make-up, tijdens de workshop leer ik je graag alles over hoe je de schoonheid het beste tot zijn recht laat komen. Voor de aanvang van de workshop worden er voor foto’s gemaakt door een professionele fotograaf. De workshop wordt beëindigd met een individuele fotoshoot zodat een schitterende herinnering overhoudt aan deze leuke dag. De workshops op deze website zijn een impressie van de mogelijkheden, echter sta ik open voor jouw suggesties en vragen. Samen kunnen we vast een zeer leuke invulling aan de workshop geven. Neem vrijblijvend contact op om jouw wensen door te spreken.


Persoonlijke make-up advies

Duur circa 2 uur
Aantal deelnemers: 1 persoon
Prijs: 54,99 eur
Locatie: bij mij thuis of een door jou aangewezen locatie

Inhoud : Ik leg je graag de do’s en dont’s van de make-up uit. Samen kijken we naar je gezicht en creëren stap voor stap een mooie make-up, iets wat jouw schoonheid naar voren laat komen!
Bij het persoonlijke make-up advies is het inwisselen van cadeaubonnen niet mogelijk.


Professionele fotoshoot

Prijs: 65,00 per uur inc. BTW

Inhoud: Ik verzorg zowel het haar als de make-up van de modellen. Ik blijf gedurende de hele shoot erbij om zo indien nodig een touch-up te doen of een make-upwissel. Ook het veranderen van de kapsel is een optie. Voor vragen of opmerkingen neem gerust contact met mij op.